هفت نکته که امسال در خصوص سئو یاد گرفتم

هفت نکته که امسال در خصوص سئو یاد گرفتم

سال 2018 سالی پر ازرویداد برای صنعت سئو بود. در زیر تعدادی از نکاتی که در این سال در خصوص سئو یاد گرفته او را آورده‌ام:

1. اپدیت‌های گوگل ناهماهنگ بود

گوگل هر ساله پانصد الی ششصد بار الگوریتم‌های سئوی خود را تغییر می‌دهد اما تعداد دفعات به روزرسانی‌های الگوریتم‌ها و همین‌طور پیچیدگی آنها در امسال بسیار ناهماهنگ بود. الگوریتم‌های گوگل آنچنان پیچیده شده که دیگر نمی‌توان گفت چه چیزی تغییر یافته است و بر حسب کاربر، لحظه، مکان، استعلام (query) و سلسه مراتب متفاوت است.

2. این جهان گوگل است: ما تنها در آن زندگی می‌کنیم

گوگل قوانین را تعیین می کند و ما تنها از آن تبعیت می‌کنیم. ما تنها موضوعات مورد آزمایش گوگل هستیم و این آزمایشها دائما در حال تحول هستند. گوگل صفحه جستجوی خود را بر دو اصل تغییر می‌دهد: یکی بر اساس سرچ‌های زیروکلیک و دیگری بر اساس تبلیغات ادووردز. بنابراین محتوای تولید شده ما مستقیما در صفحه جستجو مشاهده خواهد شد و ما تنها اندکی ارزش برند خواهیم داشت و نه چیز دیگر. گوگل به آرامی صفحه نتایج را خواهد بلعید و کم‌کم میزان کلیک (CTR) اورگانیک را کم خواهد کرد.

3. شاخص موبایل – اول هنوز تاثیر چندانی نداشته است

از زمانی که شاخص موبایل – اول یا mobile-first معرفی شده اتفاق خیلی خاصی نیافتاده است. این ویژگی در سال 2016 ایجاد شد اما تا به حال تاثیر چندانی روی رتبه‌بندی نداشته است.

4. متخصصین سئو بنده عادات هستند

اگر چه ما جزئی از صنعت تحولات سریع هستیم اما بسیاری از متخصصین سئو از عادات قبلی خود دست برنداشته‌اند و تغییر خوشایندشان نیست. آنها تمایلی به ایجاد تغییر در ارزیابی سایت ها ندارند و نمی‌خواهند ازابزارهای جدید بهره ببرند. دیگر زمان یک یا دو ماه برای 30 الی 40 پیشنهاد سئو گذشته است. باید هر ماه بتوان 3 تا 5 پیشنهاد خوب داد چرا که الگوریتم‌ها به شدت در حال تغییر هستند.

5. رشد موتور جستوی داک‌داک‌گو بسیار خوب بوده است

اگر چه سهم کوچکی از جهان سرچ دارد اما این موتور جستجو پیشرفت بسیار خوبی داشته است. امروزه داک‌داک‌گو به صورت روزانه به 33.6 میلیون کوئری پاسخ می‌دهد. علت این پیشرفت چیست؟ پاسخ آن است که آنها به حریم خصوصی احترام می‌گذارند.

6. • علت جستجو مهم شده است

گوگل منبع متنابهی از داده‌های کاربری دارد و مداوما تلاش دارد تا نتایج را بهتر کند. شاید نیت و قصد کاربر با کلماتی که در موتورجستجو می‌نویسد متفاوت باشد که گوگل با تحلیل کلان داده‌ها قصد دارد بیشتر به نیت کاربر بپردازد تا به کلماتی که سرچ می‌کند.

7. گوگل از «عالی» فاصله زیادی دارد

گوگل مهندسین باهوش زیادی بهره می‌برد تا بفهمد محتوای شما در چه خصوصی است و چه چیزی کاربر را راضی می‌کند اما با این وجود کاربران گزارش داده‌اند که کیفیت نتایج جستجو در به‌روز‌رسانی‌های جدید کم شده است و یا کماکان تاکتیک‌های اسپم هنوز کار می‌کند.

گوگل قطعا به وسیله همکاری با وردپرس و همینطور پیج‌های پرشتاب موبایل (AMP) به دنبال گرفتن کامل بازار خواهد بود و این باید سبب شود تا سئوکاران به خودشان بیایند تا از قافله عقب نمانند.

منبع: mraei.com

 

 

 

 


نوشته شده توسط محسن راعی
در تاریخ 23 آذر 1397
برچسب‌ها:

هوش مصنوعی

سئو

بهینه‌سازی سایت

کرالر

موتور جستجو

محسن راعی

SERP

صفحات موبایلی پرشتاب